sfeervolle beats

ONZE LIne-up

 
 

Onze line-up

Bekijk hier onze line-up, met zorg samengesteld door RED D.

 

13U


 

HOUSEKEEPIN'

Één decennia geleden, na de exit van één van de 3 oprichters van Housekeepin’, namen zij een opkomend talent onder hun vleugels. Een man die zich in de schaduw van zijn tweelingsbroer ontwikkelde tot een minstens evenwaardig lid van het team. HK’ vestigde zich steevast in “the all-round scene”. Toch! Zullen zij nooit hun ware voorliefde, het genre dat dit festival profileert, kunnen ontkennen!

 

Facebook Housekeepin'

John.jpg
 

15U


 
John.jpg

BAFANA

Bafana staat sterk in de huidige house-scene. Hij draait feilloos de fijnste platen aan elkaar met als enige doel de dansvloer in beweging te houden. 

 

 

Soundcloud Bafana

Facebook Bafana

 

16U30


 

JOHN NOSEDA

Verwacht je aan een sexy mix van catchy deuntjes, disco invloeden, house klassiekers en een mysterieuze toets van donkere beats. Een reis door beats, tijd en ruimte: edgy, speels en onvoorspelbaar!

 

Soundcloud John Noseda

Facebook John Noseda

 

John.jpg
 

18U


 
John.jpg

RED D & LADY LINN

Wat krijg je wanneer we één van de beste Belgische stemmen en een fanatieke DJ samen op een podium zetten? Wel, een mix van instrumentale tracks met live zang, een show waarbij muzikaliteit en improvisatie hand in hand gaan. Een mix van bekende nummers en mindere bekende tracks, maar bovenal mag je je verwachten aan een overweldigende house party die nog lang zal nazinderen.

Soundcloud Red d

Soundcloud Lady Linn

Facebook Red D

Facebook Lady Linn

 

20U


 

San Soda

San Soda staat bekend om zijn variatie, voorliefde voor verschillende genres en verrassende dj-sets. Als hij aan de beurt is, mag je je verwachten aan een heus feestje met enkele onverwachte wendingen.

 

 

Soundcloud San Soda

Facebook San Soda

John.jpg
 

22U


 
John.jpg

Nico morano

Door de jaren heen heeft Nico Morano zijn sound laten evolueren naar één van de meest gesofisticeerde in België. Zijn mix van deep house en melodieuze tunes zijn ‘flawless’ met een sterke emotionele toets. 

 

 

Soundcloud Nico Morano

Facebook Nico Morano

 

23U30


 

MAXIM LANY

Maxim Lany is één van de grote Belgische DJ’s, maar is ondertussen ook een veelgevraagd talent buiten onze grenzen. Lany is vooral bekend voor zijn strakke mixen met z’n eigen uitgesproken sound. 

 

 

Soundcloud Maxim Lany

Facebook Maxim Lany

John.jpg
 

AFTERPARTY 01U30


 
 

Ken raw

Born and raised in Gent is Ken Raw als sinds 2001 aan de slag als Dj, in Belgie maar ook ver daarbuiten, van Afrika, Amerika en zelf tot in Azië.
Naas het runnen van zijn eigen label Nightfalls Recordings waar hij zijn eigen muziek uitbrengt heeft hij ook al 16jaar een eigen programma op Urgent.FM, Nightfalls Radio.
Verwacht je aan een (tech)-house klinkende set met een progressive en minimale twist!

 

 

Mixcloud Ken Raw

Facebook Ken Raw

Facebook Nightfalls Recordings

Facebook Nightfalls Radio

John.jpg
 

AFTERPARTY 03U


 
John.jpg
 

Olivier tjon

Olivier Tjon stond als piepjonge dj mee aan de wieg van het new-beat fenomeen en draaide in legendarische clubs op 4 continenten. Daarnaast ontpopte Olivier zich als gedreven party organisator met feesten zoals Free the Funk, Pop Life en Goodlife en het Burlesque festival Hotel Jarretelle. Olivier Tjon is één van de oervaders van het Gentse nachtleven en mag daarom uiteraard niet ontbreken op Beauville!

 

Facebook Olivier Tjon

 
 
after.png

the afterparty

ile hors ville

Kom genieten van een nazinderende afterparty op een exclusieve locatie "Ile hors ville".