hero_lineup.jpg

LOCAL HEROES

LINE UP 2018

 
 
 

THE MAIN STAGE

THE COURTYARD

Liefhebbers van elektronische muziek zijn
van harte welkom op onze mainstage. 

 
 
 

 

HOUSEKEEPIN'

Housekeepin' heeft een absolute voorliefde voor het house-genre, maar over de jaren heen slaagde dit trio erin om zich steevast te vestigen in de "all-round scene".

Facebook Housekeepin'

housekeepin.png
 
 
Menica.jpg
 

 

MEnica

Menica speelt een mix van jazz, rhythm & blues, funk, soul, disco en boogie, maar met een stevige elektronische invloed erdoor heen.  Ze is een all-rounder die helemaal verliefd is op de magie van vinyl. 

Soundcloud Menica

Facebook Menica

 
 

 

ANTE PERRY

Ante Perry is een DJ en producer die het volledige spectrum van muziek beheerst, trouw blijft aan zijn roots, maar volledig openstaat voor nieuwe invloeden van de toekomst. De conclusie is steeds detzelfde… de dansvloer staat altijd op zijn kop.

Soundcloud Ante Perry

Facebook Ante Perry

 

Ante Perry.jpg
 
 
JohnNoseda.jpg
 

 

JOHN NOSEDA 

Verwacht je aan een sexy mix van catchy deuntjes, disco invloeden, house klassiekers en een mysterieuze toets van donkere beats. Een reis door beats, tijd en ruimte: edgy, speels en onvoorspelbaar!

Soundcloud John Noseda

Facebook John Noseda

 
 

THANG

Sinds zijn debuutjaren heeft Thang een behoorlijke CV opgebouwd. Van de eerste jaren als resident in de ooit beruchte Culture Club, naar festivalsets op onder meer Pukkelpop, Laundry Day en WeCanDance en nog zoveel meer.

Na bijna 20 jaar voelen, ontdekken en balanceren is de honger van Thang bijlange niet gestild. En dus, the beat goes on…

Facebook Thang

John.jpg
 
 
Red D.jpg

 

RED D

Red D wordt beschouwd als een van de ‘leading figures’ in de Belgische underground scene. Met een enorme muzikale kennis die verleden, heden en toekomst overspant

Red D verspreidt zijn strakke mixen bij alle grote Belgische clubs en festivals, maar hij weet ook makkelijk grenzen te overschrijden om te gaan spelen in Berlijn,  Amsterdam, Londen en nog veel meer.

Facebook Red D

 
 
 

 

MAXIM LANY

Maxim Lany is één van de grote Belgische DJ’s, maar is ondertussen ook een veelgevraagd talent buiten onze grenzen. Lany is vooral bekend voor zijn strakke mixen met z’n eigen uitgesproken sound. 

Soundcloud Maxim Lany

Facebook Maxim Lany

maxim.jpg
 
 

SECOND STAGE

THE BALLROOM

In The Ballroom gaan we de eclectische toer op. 
Verwacht je aan een mix van RnB, wereldmuziek, funk en soul. 

 
 
 
 

 

KenNY raw

Born and raised in Gent is Ken Raw al sinds 2001 aan de slag als Dj, in Belgie maar ook ver daarbuiten. Naast het runnen van zijn eigen label Nightfalls Recordings waar hij zijn eigen muziek uitbrengt, heeft hij ook al 16 jaar een eigen programma op Urgent.FM, Nightfalls Radio.
Verwacht je aan een (tech)-house klinkende set met een progressieve en minimale twist!

Mixcloud Kenny Raw

Facebook Kenny Raw

 
KenRaw.png
 
 
Jensen.jpg
 
 

 

Jensen

Jensen heeft hij een grote voorliefde voor soul en disco.  Wees gewaarschuwd, want met tonnen muzikale bagage gekoppeld aan groot technisch vernuft, heeft Jensen je zo mee.

Facebook Jensen

Mixcloud Jensen

 
 
 

 

Sheridan

Sheridan is een unieke DJ en entertainer. Sheridan krijgt je voeten meteen van de grond en brengt je handen gestaag in de lucht. Maak je klaar voor een muzikaal avontuur. Voor je het weet, zal je dansen op disco, house, pop, afro en nog veel meer.

Soundcloud Sheridan

Facebook Sheridan

Sheridan.jpg
 
 
Black frank.jpg
 
 

 

Black frank

Black Frank is een Gentse legende in de urban underground. Denk aan de lekkerste R&B, hiphop en soulplaten, een krioelende massa op de dansvloer en een nacht die eindeloos lijkt te duren.

 

 

 
 
 

 

FAISAL

Faisal is een DJ en producer die vooral bekend staat om zijn 'genre-bending' sets met een breed scala aan invloeden.  Als een kind van de jaren 90 en zoon van een soul en funk DJ in in de jaren 70, groeide Faisal op met het luisteren naar het beste van beide werelden. Deze invloeden hoor je duidelijk in z’n sets terugkeren. 

Soundcloud Faisal

Facebook Faisal

faisal.jpg
 
 
OliverTjon.png
 
 

 

OLIVER TJON

Olivier Tjon stond als piepjonge dj mee aan de wieg van het new-beat fenomeen en draaide in legendarische clubs op 4 continenten. Olivier Tjon is één van de oervaders van het Gentse nachtleven en mag daarom uiteraard niet ontbreken op Beauville!

Facebook Olivier Tjon

 
 
 

 

SIXSIXSIXTIES & JUST NATHAN

A friendship born on the dancefloor of early 10DaysOff, and ever since these two have been playing, dancing and record shopping all over Europe together.

You may know Sixsixsixties as the co-host of the SPEK & HOLGER parties and Just Nathan almost a veteran in the Ghent scene, vinyl junk and resident at SPEK, Catclub amongst others.

 

 
sixities.png