Tickets

Waar te koop?

Online ticketverkoop via Teleticketservice

Vervoer

Eigen vervoer

wagen/motorfiets

Hou er rekening mee dat er voor dit evenement een gewijzigde verkeerssituatie geldt: het terrein is in één richting te bereiken vanop de Leernsesteenweg naar de Della Failledreef, die overgaat in de Graaf Henridreef alwaar de parkings bij elkaar liggen. Je kan het terrein langs de Ooidonkdreef terug verlaten.

Het kan zijn dat je even in de wagen moet aanschuiven alvorens je een parkeerplaats krijgt toegewezen. Zorg voor drinken in de wagen wanneer het een warme dag wordt.

autodelen

Je kan er voor kiezen om te carpoolen! Het is plezanter, veiliger en ecologischer. Registreer je en vind een rit via www.eventpool.be. Als één van deze personen van tevoren als bob wordt aangeduid, zit je volledig goed!

fiets

Fietsers kunnen gebruik maken van de Ooidonkdreef om op het eind van de laan, naast de toegang een ruime fietsenparking te gebruiken.

Openbaar vervoer

trein

Het station van Deinze ligt op 6km van het festivalterrein. Er is een rechtstreekse busverbinding (16) die je na 20 minuten afzet aan Bushalte Sint-Martens-Leerne Dorp. 

bus

Bushalte Sint-Martens-Leerne Dorp ligt op 1km van het festivalterrein. Doorkomende lijnen (15, 16, 34) passeren stations Gent, De Pinte, Deinze en Tielt.

plan je rit

Alle info over bereikbaarheid en de laatste vertrekuren van trein en bussen vind je op www.delijn.be

Parkeren

parkings

Het festivalterrein is met de wagen enkel in één richting te bereiken via de Della Failledreef die je brengt naar de Graafhenridreef alwaar de parkings bij elkaar liggen. Het betreffen weides die zullen zijn onderhouden om te dienen als parking. Er zijn rijplaten voorzien provisoir aan de in –en uitrit om verzakkingen te verhinderen. Een boer met tractor staat paraat in het geval hevige regen die dag het terrein drassig zou maken. Elke parking wordt goed verlicht om ‘s nachts veilig de parking te kunnen verlaten.  

openbaar domein

Parkeren langsheen beide dreven is verboden om geen hinder te veroorzaken. Deze wagens zullen onherroepelijk worden weggesleept en beboet. In het geval alle parkings volzet zouden zijn, wordt de toegang tot de Della Failledreef afgesloten aan de Leernsesteenweg. Parkeren dient dan veilig te gebeuren langsheen de openbare weg. Je kunt te voet langs de Ooidonkdreef.

Toegang en toegankelijkheid

Locatie

 

Beauville ligt tussen Gent en Deinze aan de oevers van de Leie, op het domein ‘Kasteel van Ooidonk’. Het is te bereiken via de Della Failledreef.

Gewijzigde verkeerssituatie

Die dag is het terrein enkel te bereiken in éénrichting vanaf de Della Failledreef. Langs de Ooidonkdreef verlaat men het domein. Enkel bromfietsers, fietsers en voetgangers kunnen via de Ooidonkdreef het domein benaderen. Een controlepost verhindert enig ander voertuig de toegang.

Toegang

Aan de ingang wordt je unieke ticket gescand. Dit kan door het ticket af te printen op A4 of op je smartphone op te slaan. Zonder ticket kom je er niet in. Zolang de voorraad strekt kunnen aan de kassa tickets worden gekocht. Mocht het event zijn uitverkocht in voorverkoop, wordt dit tijdig op website en social media gemeld.

Heb je een combiticket (dagticket + afterparty) krijg je aan de ingang al je beide bandjes en kan je op de afterparty direct langs de fastlane door.

Toegankelijkheid

Er wordt de nodige aandacht besteed aan het bereikbaar maken van het terrein voor mensen met een beperking. U dient uw komst via hulp@beau-ville.be te melden zodat wij u die dag geheel persoonlijk kunnen bijstaan. Er is aangepaste parking vlakbij de ingang. U kunt gebruik maken van een aangepast toilet. Er is permanente hulpverlening op het terrein.

Terrein, veiligheid en privacy

Niet toegelaten

 • Professionele foto-, film-, video- en geluidsopnameapparatuur
 • Dranken en andere vloeistoffen (alcoholische & non-alcoholische)
 • Glas & plastic flessen
 • Blik / brik / drinkbussen / drankbekers / gamellen
 • Camelbags / waterrugzakken
 • Spuitbussen onder druk (deo, haarlak, …)
 • Drugs (wanneer wij dit aantreffen wordt onmiddellijk de politie verwittigd)
 • Wapens (wanneer wij dit aantreffen wordt onmiddellijk de politie verwittigd)
 • Werkmateriaal (schroevendraaier, breekmesje, nagels, vijzen, …)
 • Messen of andere scherpe voorwerpen
 • Bankjes / klapstoelen / stokken
 • Opblaasbare zaken (badjes, ballen, zetels …)
 • Tenten en ander kampeermateriaal
 • Tripods (statieven) / laserpennen / drones
 • Vuurwerk / gas / gasbranders / kaarsen
 • Parasols en/of paraplu’s met vaste stalen pinnen
 • Plastic of houten bakken
 • Dieren (uitgezonderd geleidehonden)
 • Flyers / stickers / affiches en ander promotiemateriaal
 • Elk ander voorwerp dat door Beauville als gevaarlijk kan beschouwd worden

Lockers

Jouw spullen kunnen worden opgeborgen in voorziene lockers die naast de in –en uitgang staan.

Rode kruis

Ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening. Een AED-toestel (automatische externe defibrillator) is aanwezig. Indien een persoon noodzakelijke eerste hulp weigert, zal hij/zij een ‘Verklaring Weigering Verzorging’ moeten tekenen.

Proper

Met het oog op een optimale recyclage is sorteren van afval op het terrein een must voor personeel en bezoeker. Er zijn voldoende vuilbakken verspreid op het terrein die duidelijk tonen wat er in mag worden gedaan. Ze worden tijdig geleegd en vervangen. Hou het voor iedereen proper. Glas op het terrein is niet toegestaan. Enkel in de VIP worden bepaalde dranken in glas geserveerd. Glazen verlaten de VIP niet.

Evacuatie

Er is maar één toegang tot het terrein. Dit betekent echter niet dat er op het terrein niet vlot kan worden geëvacueerd. Er is voldoende ruimte en evacuatiemogelijkheid op het terrein. De nooduitgangen zijn duidelijk zichtbaar. Bij nood wordt de muziek stopgezet en zullen instructies via microfoon worden doorgegeven. Blijf kalm en help mekaar. Met het oog op een vlotte bereikbaarheid van brandweer en politie dient de Ooidonkdreef autovrij te zijn. Elk obstakel (geparkeerde wagen, bromfietsen, fietsen) mag door de organisatie worden verwijderd of getakeld om de veiligheid te garanderen.

Lawaai en nachtlawaai

Om 01u eindigt het festival en wordt iedereen naar de uitgang begeleidt. Wagens rijden via de Ooidonkdreef af richting Steenweg. Heb respect voor de omwonenden en hou het rustig. Op de afterparty in Ile hors Ville kun je tot 05u doorgaan.

Privacy

Iedereen die het festivalterrein betreedt geeft automatisch toestemming dat hij/zij kan worden gefotografeerd en gefilmd en dat deze beelden en film mogen worden gebruikt door de organisatie ter promotie van het festival.

Eten & drinken

Drank- en eetbonnen

Op het terrein is maar 1 soort bon nodig voor eten en drinken. Ze worden per 10 stuks verkocht aan de bonnenkassa’s, verspreid over het terrein. Cash en bankcontact zijn mogelijk. In de Vip worden andere vouchers gebruikt, die je bij aankomst aan de vip kassa kunt afhalen. Eens die zijn opgebruikt kan er in de vip met bankcontact aan tafel worden bijbesteld.

Koop Drank- en eetbonnen 

Drinken

Op het terrein is er een grote variatie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Ze worden geserveerd in pet-flesjes of plastic wegwerpbekers of herbruikbare bekers. De kaart in de VIP verschilt met deze op het terrein. Hier worden premium dranken aangeboden, in glas wanneer gewenst. De hostessen hebben een professionele opleiding genoten om elke drank perfect te schenken. Alcohol drinken doe je met verstand. Schakel ten gepaste tijde even over op frisdrank. Er kunnen n.a.v. het festival politiecontroles plaatsvinden.

Eten

Foodies zullen niets tekort komen. Host van dienst in de foodville is Sam d’Huyvetter van brasserie Boulevard en Boulevard boutique. Speciaal voor Beauville heeft hij een aantal creatieve gerechten gecreëerd. Vegetariërs zullen er ook iets van hun gading vinden.

VIP

Vip-arrangement

Wil je vanop de eerste rij in alle comfort genieten van muziek en persoonlijke bediening, dan is het vipdorp je ding.
Bestel je formule via vip@beau-ville.be
Op vraag kan een factuur worden opgemaakt. Na betaling ontvangt u per mail uw persoonlijke tickets. Bij aankomst krijgt u in ruil uw toegangsbadges en drankvouchers.


Formule BELLE ETAGE - €625 (incl. btw)

-          5 combitickets (vip BEAUVILLE + afterparty ILE HORS VILLE)
-          Toegang tot vipdorp met VIP toiletten, VIP bar, Sun deck, DJ deck
-          Eigen staantafel
-          €250 drankvouchers
-          1 VIP parkeerplaats op eerste parking

Formule GRAND SALON - UITVERKOCHT

-          10 combitickets (vip BEAUVILLE + afterparty ILE HORS VILLE)
-          Toegang tot vipdorp met VIP toiletten, VIP bar, Sun deck, DJ deck
-          Eigen loungebox met tafel en poufs, welkomsthapje van brasserie BLVD
-          €700 drankvouchers
-          3 VIP parkeerplaatsen op eerste parking

Hotel, taxi en toerisme

Feest onbezonnen doch verantwoord door te kiezen voor een overnachting in een nabij gelegen hotel.  Laat je voeren door een taxi of bob. En kom zeker eens terug naar deze prachtige streek om te voet tot rust komen, met de fiets de Ooidonkroute beleven of op de Leie per boot de Leiestreek van een andere kant aanschouwen.

Hotels in de buurt

Ghent Marriott

Korenlei 10, 9000 Gent

Tel: +32 (0)9 269 77 30

www.marriottghent.com

Van der Valk Gent 

Autosnelweg E-17, 9810 Nazareth 

Tel: +32 (0)9 382 28 28

www.hotelnazareth.be

Sandton Grand Hotel Reylof

Hoogstraat 36, 9000 Gent

Tel: +32 (0)9 235 40 70

www.sandton.eu/gent

 

Taxi

Taxi Fowed Van Gent-Zuid

Sparrestraat 54, 9000 Gent

Tel: +32 (0)485 04 40 11

Taxi Leiestreek

Ghesquièrestraat 14, 9800 Deinze

Tel: +32 (0)9 277 87 62

V-tax

Wiedauwkaai 98, 9000 Gent

Tel: +32 (0)9 222 22 22

 

Toeristische dienst

VVV Leiestreek / Toerisme Deinze

Brielstraat 2

9800 Deinze

+32 93 80 46 01

info@langsdeleie.be

Partners

Dit festival werd mede mogelijk gemaakt door volgende partners en sponsors die we bij deze willen bedanken voor hun vertrouwen en medewerking.

Wilt u of uw bedrijf ook graag deelnemen aan dit event en genieten van online en offline exposure? Neem dan zeker contact op via sponsor@beau-ville.be en kom te weten welke interessante deals er voor handen zijn.

Pers

Perstoegang

Vraag tijdig via pers@beau-ville.be jouw toegang aan. Per medium staan wij één aanvraag toe. Uw perskaart zal klaarliggen aan de ticketbooth aan de ingang van het terrein.

Voor een interview met een dj dien je vooraf via de booker een afspraak te maken.

Fotografen/filmcrew

3 residentfotografen en 1 filmcrew leggen de hele dag in hun unieke stijl beelden vast van het festival. Daarnaast kunnen enkele persfotografen hun frontstage toegang aanvragen via pers@beau-ville.be, mits het tekenen van onze foto-overeenkomst. Per medium staan wij één aanvraag toe. Uw perskaart zal klaarliggen aan de ticketbooth aan de ingang van het terrein. Het is verboden backstage foto’s te nemen of te filmen zonder uitdrukkelijke toestemming van de artiest of organisatie.